Svenska RD-klubben
©Svenska RD-Klubben 2019-12-13 06:07 Välkommen: Anonym                                           Det finns 1 online just nu.
[ Startsidan | Nyheter | Medlemmar | Bli medlem | Kontakta Oss | Länkar| Artiklar| Projekt ]
[ Logga in | RD T-shirts | Köpes | Säljes | Teknik | Träffar | Snack | Skicka in | Kalender
reservDELAR24.se

Kategori: Teknik Rubrik: vad kan det vara ?
Startad av: csundberg
Kommentarmöjligheten stängd pga. ingen aktivitet på >en månad.
080506Anonym10byt till nya tändstift, du har blandat 5% oljeinblandning så stiftena är nog blöta av olja!!
080506csundberg9ja kollade och den hade ingen gnista
080505Marten8Jag tror inte det är kolven eller kopplingen om den inte startar men går att kicka med komp.

Kolla så där finns gnista först och sedan om där kommer bensin från förg till motorn.
080505csundberg7men den ville ju inte starta ändå >: kan det vara dags att byta kolv? eller ja har ingen aning o:

råd snälla?
080504csundberg6jo det är sant, ska köpa ny motorolja imorrn och tanka den så får vi se hur den går eller startar
080504Anonym5kanske övervarvade den den är trots allt 24år gammal!
080504csundberg4går det att toppa sönder? hur grejjar man det då? och vad är det som kan ha gått sönder då?
080504Anonym3Han kanske toppade sönder den! oljeinblandning 2,5-3% =2,5-3dl/10liter
080504csundberg2han skulle bara toppa den, och man blandar väl en halv deciliter olja med en liter bensin? men ägarn innan pratade nåt om kopplingen att man skulle skruva den igenom motorn? så ja är lite osäker ;s
080504Anonym1Vad gjorde din kompis mer med den? Rätt oljeinblandning så att inte har nypit i cylindern?
080503csundberg0hej !
ja köpte en jätte fin yamaha rd 125a 84:a för ett tag sen.
ägarn innan sa att det var når fel på kopplingen och den tog väldigt sent, och man fick inte slira för mycket för då skulle nåt gå sönder. men ja körde oc hhade mej och den funkade perfekt sen lånade min kompis den och så stegrade han med den och hade sej sen dess har den inte riktigt funkat så bra >:
den vill inte riktigt varva över 6000v och så dör den mitt i farten vid kanske 80 km/h sen tar det lång tid att få igång den igen.
och nu har ja köpt nytt tändstift och rensat förgasarn och nu vill den inte starta alls. så ja undrar om det kan vara nåt fel på kopplingen eller vad kan det vara? >:
skulle vänligen vilja ha svar för det är annars en väldigt trevlig mc.
tack på förhand / Christian

| Sajten använder Cookies. |